SILEX & EUREX - Ionebytteranlegg

Demineralisert vann - raskt og enkelt

Ren vannbehandling siden 1936

Eurowater har mange års erfaring innen områdene utvikling, fremstilling og markedsføring av driftssikre vannbehandlingsanlegg med lang levetid og høy pålitelighet med et minimalt behov av vedlikehold. Vår hemmelighet er valget av materialer, teknisk viten samt betrodde ansatte. Vi garanterer for kvalitet og ytelse!

La oss hjelpe deg
EUROWATER har god kunnskap innen prosessløsninger innen vannbehandling. Kontakt gjerne oss i EUROWATER så vi kan hjelpe deg. 

Vannbehandingsutstyr for reduksjon av fargetall og humus
EUROWATER har vannbehandlingsutstyr for reduksjon av fargetall og organisk materiale i vann, noe som ofte er en utfordring i overflatevann.

Store og små vannforsyninger
Komplette anlegg til store og små drikkevannsforsyninger - både til industrien og private husholdninger for fjerning av jern, mangan, ammonium, arsenikk, bakterier etc.

 

 

 

 

Batterivann av høyeste kvalitet

Silex- og Eurex systemet produserer ett demineralisert- og ultrarent vann. Begge systemene er enkle å anvende, har en lav investeringskostnad og krever ingen kjemikalier.

En fordel er at systemet kan anvendes direkte fra kommunalt vann og samtidig lage vann med en konduktivitet på mindre en 0,1 µS/cm.

Fjernvarme
Eurowater levert flere anlegg som gir god vannbehandling til fjernvarmeanlegg innen filtering, bløtgjøring, avsalting og avluftning av vann. 

God vannbehandling bedrer levetiden av rør og av det tekniske utstyret som er i kontakt med vann. Noe som er økonomisk over tid. 

Vannbehandling til dampkjeler
Korrekt vannbehandling er et sentralt element i bestrebelsene for å oppnå problemfri og økonomisk kjeledrift samt optimal dampkvalitet.

 

 

 

 

 

Eurowater utleieanlegg
Trenger du drikkevann - avherdet, demineralisert eller bakteriefritt vann for en begrenset periode?

Vi tilbyr løsninger for mindre, middelsstore og store behov for vann. Anleggene er ferdig til bruk !

Vann- og energibesparende teknologi
Implementering av ny og energieffektiv teknologi sikrer vannbehandlingsanlegg med lavt vann- og strømforbruk.

 

 

 


Links