Elektroniskindustri

Det gjelder generelt at vann kan lede den elektriske strøm. Det gjelder også drikkevann. En effektiv vannbehandling kan nedbringe ledningsevnen til ca. 0,055 μS/cm - hvilket er det teoretisk laveste nivå som kan oppnås. Når det skal produseres elektroniske komponenter, er det nødvendig å anvende vann med denne kvalitet.

Behovstilpassing
Vi har utviklet konsepter til løsning av oppgaver i elektronikkbransjen. Løsningene tilpasses den enkelte kundes behov. Når det gjelder materialevalg til anlegg og rørsystemer, kan vi også oppfylle bransjens strenge krav.

Vår Know-how
Vi har oppnådd stor kompetanse ved å levere vannbehandlingsanlegg anvendt i forbindelse med produksjon av halvledere, lysledere, solceller, printkort og silisium. EUROWATER er blant de førende virksomheter på dette område.

Prosessvannsløsning, hvor dele av rørsystemet er utført i PP-n, som utmerker sig ved stor motstandsdyktighet over for bestemte desinfeksjonsmidler og kjemikalier. Rørskjøtene er utført med BCF svejseteknologi som eliminerer risikoen for bakterievekst.

Les mer

 

 

Links