Vann- og energibesparende vannbehandling

Harboe Bryggeri oppgraderte nylig til et mer energi effektiv løsning, RO – PLUS. Osmoseanlegget var et år gammelt.

Skån miljøet og spar penger - oppgrader ditt RO-anlegg

Implementering av ny og energieffektiv teknologi sikrer vannbehandlingsanlegg med lavt vann- og strømforbruk. EUROWATER kan tilby en rekke oppgraderingsmuligheter innen for omvendt osmose (RO-anlegg), så og eksisterende kunder kan nyte godt av den teknologiske utvikling. Oppgraderingene er enkle å implementere og tilbakebetalingstiden kan være helt ned til 6 måneder.

 

 

Vannforbruk - oppgrader til RO-PLUS

RO-PLUS er en serie av RO-anlegg fra EUROWATER for avsaltning av vann. Anlegget er designet til en total vannutnyttelse på opp til 90 % uten å gå på kompromiss med driftssikkerheten.

 


Strømforbruk - oppgrader til lavenergi membraner

EUROWTATER følger kontinuerlig den teknologiske utviklingen av nye membrantyper. Utviklingen gir mange muligheter for en bedre løsning under hensyntagen til både driftsomkostninger og vannkvalitet.

 


Brukervennlighet - oppgrader til en ny SE30 styring med PLS

SE30-styringen er spesialkonstruert til EUROWATER`s RO anlegg og gir mulighet for analogt signal i forbindelse med ledningsevnemåler. Styringen bygger på PLS og har en lett tilgjengelig brukersnitt med et stort og opplyst display. En standardisert menystruktur gir lett adgang til oppsetning og driftsstatus. Bløtgjøringsanlegget kan også styres fra samme panel.

 


Strømforbruk - oppgrader til energibesparende pumper

EUROWATER tilbyr pumper med høyeffektive motorer og variable frekvensomformere, spesialdesignet for å redusere energiforbruket. Utover å leve opp til EuP direktivets IC3-standard er det en rekkesidegevinster, som kaldere motor og bedre leiebetingelser. Alt i alt en betydelig redusering av levetidsomkostningene.

Kontakt EUROWATER og få satt gang i en omfattende energioptimering. Vi vil gjennomgå det eksisterende anlegg og foreta en individuell vurdering om det kan spares på vann- eller strømforbruket!

På forhånd takk.

Lese mer

 

 

Links