Vår verden er vann


Vann er grunnlaget for alt liv på jorden. På samme tid danner vann også grunnlaget og eksistensen av EUROWATER. Våre verdier er bygget på et ønske om å levere løsninger for vannbehandling i nært samarbeid med kunden. Når det gjelder våre ansatte, prøver vi å lage så attraktiv arbeidsplass som mulig for både eksisterende og fremtidige ansatte.

Over hele verden er vi hver dag en del av å sikre rent drikkevann for millioner av forbrukere og rent vann for mange spennende industrielle formål. Alle våre aktiviteter er sentrert rundt utvikling, produksjon og markedsføring av høykvalitets vannbehandlingsanlegg. Vi er stolte av å kunne si at vår verden er vann. Vann som drikkevann for husholdninger, vann som skyllevann for overflatebehandling, vann som kjel vann til kjeler, etc.

Tilgang til rent vann har alltid vært og vil alltid være viktig for oss. Behovet av rent drikkevann og krav til vannkvalitet har vært økende i lang tid. Dermed er vi glad for å kunne tilby våre kunder renseanlegg som kan behandle vannet på en optimal måte, slik at deres verden, også er vann .

Links

 

Lese mer