Driftssikre vannbehandlinganlegg – med garanti

 

EUROWATER produserer driftsikre vannbehandlingsanlegg med lang levetid og minimalt behov for service og vedlikehold. Basisen er en solid kunnskap om vannbehandling, så vel teoretisk og praktisk, samt velprøvde og anerkjente teorier og komponenter.

Foruten rådgivning og salg, tilbyr vi prosjektering, installasjon, oppstart og service.

Mange års erfaring, seriefremstilling og et moduloppbygget standardsystem, garanterer driftsikre anlegg, kort leveringstid og konkurransedyktige priser.

 

 

Standardprodukter
EUROWATER tilbyr et bredt og komplett produktprogram av vannbehandlingsanlegg basert på et moduloppbygget standardsystem. Anleggene kan individuelt sammensettes og utbygges etter oppgaven, hvilket tilgodeser de fleste behov.

 

Spesialtilpassede produkter
Utgangspunktet er vårt store utvalg av standardprodukter. Hvor det ikke rekker, engasjerer vi oss med kunden og finner frem til den rette løsning, hvor materialevalg, instrumentering og styring tilpasses den konkrete spesialoppgave.

Eksempler på kundetilpassede produkter er våres komplette vannbehandlingsanlegg - enten rammemontert eller monteret i 20 og 40 fots containere.

 

Demineralisert vann - lett og bekvemt
SILEX og EUREX er mixed-bed anlegg som anvendes til fremstilling av demineralisert vann av høyeste kvalitet på bruksstedet. Konseptet er brukervennlig, idet anleggene regenereres på våres anlegg i DAnmark og anvendes av laboratorier, fotolaboratorier, trykkerier, tannleger, lager, apoteker, skoler, mv.
Et billig alternativ til kjøp av demineralisert vann på flasker.

 

EUROWATER utleieanlegg
Har du bruk for bløtgjort, demineralisert eller bakteriefritt vann - enten akutt eller i en tidsbegrenset periode - tilbyr vi et bredt program av vannbehandlingsanlegg som midlertidig løsning. Anleggene er klar til bruk!

 

Les mer

 

 

Links