EUROWATER service

"Eurowater´s serviceledere fra vår internasjonale serviceorganisasjon består av 21 lokale sevicesteder i 14 Europeiske land"


Internasjonal service etter salg
EUROWATER tilbyr en internasjonal service etter salget som kjennetegnes av en rask identifisering og løsning av oppgaven. Vår serviceavdeling for ettersalg løser både akutte problem og vedlikehold. Våre kunder er viktige for oss og vi erkjenner at det er vårt ansvar at våre anlegg leverer et godt produkt til våre kunder i mange år. Optimal drift av ditt renseanlegg kan garanteres gjennom en serviceavtale for forebyggende vedlikehold med ditt lokale salgs - og servicekontor. På den måten forlenger du levetiden på ditt anlegg og du holder alltid vedlikeholdskostnadene nede. Vi har serviceavtale med ett stort antall av våre kunder. Avtalen er tilpasset til hvert anlegg.

Lokal service
Nærheten til våre kunder er av ytterst viktig for oss, ettersom vi vet hvor viktig rask og kompetent service er for en moderne fabrikk og vannverk. På de 38 kontorer i hele Europa har vi lokale serviceteknikere til din tjeneste. Den lokale forhandler sikrer en raskt og presis service av ditt anlegg i hele Europa. Om du har et problem, hjelper vi deg å løse dem enten via telefon eller gjennom å sende en servicetekniker til anlegget.

Reservedeler
EUROWATER garanterer et høyt sikkerhetsnivå for leveranse av reservedeler. Våre servicebiler er utstyrt med et bredt sortiment av reservedeler hvorav hoveddelen er av egen produksjon. Bland annet ting er salt for avherding, prøvesett for periodisk kontroll av hårdheten av vannet etter behandling i avherdningsanlegg, fyllinger i filter- og ionebytteranlegg, utskifting av membraner i RO anlegg og reservedeler generelt.

Kontakt
Om du behøver service, kontakt ditt lokale kontor i ditt land.

Behøver du hjelp eller har du spørsmål?

Vennligst fyll i formularet nedenfor så kontakter vi deg enten via e-post eller telefon.

Vennligst kontakt meg
 
Spørsmål / problem* 
Firmanavn* 
Navn el. referanse* 
Adresse* 
Postnr og sted* 
Land* 
Telefon* 
E-post* 

Les mer

 

Links