Fra rådgivning til komplette løsninger

EUROWATER tilbyr rådgivning, vannanalyser, uforpliktende tilbud, og skisseforslag, design, installasjon og oppstart, opplæring av driftsmannskap, og ettersalg samt service, herunder forebyggende servicesjekker og faktiske serviceavtaler. Kort sagt: Vi tilbyr alt fra rådgivning til komplette løsninger.

Innen vannforsyning i Norge, kan vi også tilby utarbeidelse av tilbud, invitasjon til å gi tilbud, veiledning, gjennomføring av prosjektet og overlevering til entreprenøren.

Vår kompetanse dekker et bredt felt, vi kan levere hele løsningen eller deler av det. Det er mulig å jobbe sammen med oss gjennom hele prosessen fra den første tegningen til den etterfølgende tjeneste eller, for eksempel, bare i forbindelse med levering av enkeltanlegg eller reservedeler .
 

 

 

75 års erfaring
EUROWATER har mer enn 75 års erfaring i å utvikle renseanlegg med høy driftssikkerhet, lang levetid og lite behov for vedlikehold - tilpasset dine behov. Vår hemmelighet er valg av materiale, teknisk know - how, og testet, dansk design.

Fra grunnvann til rent vann
Vårt fokus er vist forenklet i illustrasjonen nedenfor og viser utviklingen av vann fra grunnvann til rent vann. Mellom de forskjellige vannkvaliteter er flere vannrenseprosessene som er synonymt med EUROWATER sin kompetanse.

 

 

Les mer 

 

 

Links